Sistem automat de cântărire cu tehnologie GSM, fără operator

Sistem automat de cantarire auto cu tehnologie GSM – fara operatorcantar auto nou

Compania noastra produce sisteme de cantarire complet automatizate si securizate, avand la baza implementarea si integrarea tehnologiei GSM si Wireless, acest lucru facand posibila cantarirea 24 ore pe zi, 7 zile din 7, 365 zile pe an, fara a fi necesara prezenta unui operator.

Modelul prezentat poate fi integrat in oricare dintre sistemele cantare auto produse de Philro Industrial, realizandu-se astfel un sistem automat de cantarire auto care nu necesita operator.
Sistemul foloseste o serie de componente hardware si software ce au la baza tehnologia GSM, si care sunt integrate in sistemul de cantarire auto astfel incat interactiunea dintre beneficiarul care utilizeaza cantarul auto si sistemul de cantarire este foarte simpla si eficienta.

Sistemul este foarte potrivit pentru locatii izolate, dar si pentru orice alta locatie in care se doreste efectuarea automata a cantaririlor: cariere, silozuri, fabrici de ciment, etc, unde se cantaresc un numar limitat de produse si se folosesc pentru cantarire masinile dintr-un parc auto cunoscut.

cantar auto cu sistem GSM fara operator

Solicitati detalii unui reprezentant PHILRO INDUSTRIAL!

              In functie de preferintele beneficiarului, si la acest sistem pot fi integrate optional camere video pentru vizualizarea numarului masinii, sistem de senzori optici pentru verificarea incadrarii corecte pe platforma de cantarire, semafoare, bariere.
Este un sistem pe care compania noastra il produce dedicat pentru fiecare client, in functie de necesitatea de exploatare a beneficiarului, toate aplicatiile si functiile disponibile in final fiind discutate si adaptate dupa necesitati.
Sistemul arhiveaza toate cantaririle intr-o baza de date care poate fi vizualizata prin internet, online; de asemenea, sistemul de cantarire poate fi accesat si local printr-un program client windows care poate include si partea de cantarire manuala care este pe aplicatia standard.
Aplicatia are doua moduri implicite: un mod de catarire doar brut cu asociere de tara standard si alt mod cu asociere tara brut cantarite.
Sistemul poate fi integrat cu alte sisteme de management ERP.

Utilizatorul, care este deja configurat in baza de date a sistemului, pozitioneaza masina pe cantar, selecteaza in sistem prin intermediul unui touch panel sau a unor chei de selectie disponibile din exterior, natura produsului care trebuie cantarit, sau alte date pe care beneficiarul le doreste implementate, dupa care face un apel GSM de pe telefonul mobil la un numar alocat sistemului de cantarire. Apelul este gratuit. Sistemul identifica utilizatorul dupa numarul de telefon de pe care se face apelul, il asociaza cu masina configurata iar dupa ce se face confirmarea prezentei este preluata informatia obtinuta in urma cantaririi. Acesta va primi automat pe telefonul mobil un e_tichet care va contine toate datele cantariri efectuate. De asemenea, daca este necesar, sistemul poate contine o imprimanta care va elibera in mod automat un tichet printat, simultan cu trimiterea sms_ului de raspuns al cantaririi pe telefonul mobil al utilizatorului.
Totodata, sistemul genereaza tichetul de cantarire in sistemul informatic iar acesta devine disponibil online intr-o baza de date care poate fi accesata de la distanta prin internet, sau local.
Logarea online in sistem, pentru vizualizarea tichetelor sau generarea de rapoarte statistice dupa diferite criterii de filtrare se face pe baza de user si parola.
Fiecare utilizator are propia baza de date a cantaririlor efectuate iar administratorul sistemului are acces la managementul total al utilizatorilor si la bazele de date generate de acestia.

SOLICITATI O DEMONSTRATIE UNUI REPREZENTANT PHILRO !

Sistemul software de operare, gestiune si control al cantaririlor oferit de PHILRO INDUSTRIAL este in conformitate cu legislatia in domeniu.

De asemenea, Philro Industrial executa la cerere software de cantarire dedicat si personalizat dupa necesitătile si indicatiile beneficiarului.

Philro Industrial asigura toate operatiile de transport, montaj, calibrare, punere in functiune, verificare metrologica, eliberarea Declaratiei de Conformitate in acord cu HG617/2003. Nu este solicitat nici un fel de sprijin cu materiale sau forta de munca din partea beneficiarului. Montajul unui sistem de cantarire auto este executat in 8 ore (o zi normala de lucru). De asemenea, pentru lucrarile de executie a fundatiei in regie proprie ale clientilor, compania noastra asigura asistenta tehnica pe santier sau consultatii de cate ori se considera necesar.
Sistemele de cantarire auto produse de Philro Industrial sunt livrate la cheie, sau in oricare alta varianta acceptata de comun acord cu beneficiarul.

            Philro Industrial are in proprietate 62 de tone de greutati etalon si un camion Volvo prevazut cu macara HIAB si vagonet CF, special destinat calibrarii si verificarii metrologice a sistemelor de cantarire auto si  CF, dovedind si in acest fel profesionalism in productia de astfel de sisteme.

PHILRO INDUSTRIAL are implementate si certificate sistemele de management al calitătii si de management de mediu tip ISO