Sistem automat de cântarire fără operator cu tehnologie RFID și semafoare

              Philro Industrial a conceput un sistem de identificare total automatizat si securizat pe care il recomanda si in utilizarea sau asociarea acestuia in cadrul aplicatiilor de cantarire, utilizand sisteme de identificare RFID.

Indentificarea cu tag-uri RFID de inalta frecventa confera o siguranta deplina afacerii dvs!

Sistemele de identificare RFID produse de Philro Industrial pot fi utilizate in orice sistem de control acces, sisteme de monitorizare a parcurgerii unor trasee prestabilite, sisteme statistice, in productie si depozitare, in distributie si coletarie, precum si in cadrul oricaror alte sisteme ce ar putea necesita identificare, numarare, inseriere, urmarire (tracking), stocare, marcare de siguranta a originii produsului, marcare sau monitorizarea unei operatii, etichetare de siguranta, etc.
In ceea ce priveste utilizarea aplicatiilor RFID in cadrul sistemelor noastre de cantarire, identificarea se face rapid de la distante de pana la 6m ceea ce face ca prin amplasarea unui cititor in lateral fata de o platforma de cantarire sau o zona de trecere, rata de identificare sa fie 100%.

sisteme RFID_Philro Industrial_KathreinSunt folosite tag-uri si echipamente produse de firma germana Kathrein, cel mai puternic integrator de solutii RFID industriale. Aplicatiile RFID sunt in intregime realizate de Philro Industrial iar acestea nu sunt limitate de nicio alta colaborare sau licente. Se pot utiliza tag-uri ce au proprietatea de a fi inscrise pe ele informatii aditionale simultan cu trecerea pe langa cititor. sisteme RFID - Philro Industrial - Kathrein
Se pot insersa date de orice natura, de la valori de parametri pana la eventuale atentionari pentru trecerea ulterioara sau mesaje ce vor fi citite si interpretate la destinatie.
Intregul sistem este coordonat de un program software dedicat produs de compania noastra;  legatura echipamentelor cu acesta se poate realiza prin intermediul unei retele locale LAN sau a unei conexiuni Wireless securizate.
Philro Industrial produce aceste sisteme avand la baza necesitatile de utilizare ale clientului iar produsul finit este in deplina concordanta cu dorinta beneficiarului.

Cantarele auto echipate cu sistem de cantarire fara operator pot fi amplasate in orice locatie. Compania noastra poate asigura si independenta energetica a cantarelor auto, prin conectarea acestora la sisteme fotovoltaice insulare calibrate, complet autonome.

Solicitati mai multe detalii unui reprezentant Philro Industrial

cantar auto cu bariere si cartele de proximitate fara operator