Cântar auto cu sistem de control acces

 

control acces ANPR cantar auto Philro Industrial

Sistemele de control acces pot fi integrate cu orice tip de cantar rutier precum si impreuna cu alte sisteme automate de operare care pot evita complet prezenta unui operator permanent. Sistemele de control acces au la baza doua componente complementare, partea hardware si partea software care sunt in egala masura la fel de performante.
Aplicatia software este dezvoltata sub forma unui Web-server Linux care este accesibil de pe orice tip de terminal indiferent de sistemul de operare instalat pe acesta. Structura este una complexa si adaptata la necesitatea de uz in urma discutiilor purtate cu beneficiarul.
Sistemul de cantarire si control al accesului pentru vehicule rutiere face identificari automate iar datele obtinute sunt inserate in timp real in aplicatia de cantarire a sistemului, urmand ca la finalizarea acestui proces sa fie salvatate in baza de date a aplicatiei. Aplicatia poate fi instalata pe orice dispozitiv de calcul si poate fi operata tot de pe acesta, sau poate fi instalata pe un server dedicat astfel existand posibilitatea unei accesari securizate din reteaua interna proprie sau chiar din Internet, daca serverul este conectat la Internet.
Accesul la aplicatie se face prin protocol Ethernet TCP/IP, este foarte bine securizat si este strict limitat persoanelor autorizate. Masurile de siguranta sunt similare serverelor de mare performanta.

control acces cantar auto Philro IndustrialIn baza de date a aplicatiei care este de tip MySQL, sunt stocate orice fel de informatii considerate relevante incepand cu greutatile aferente camioanelor incarcate si respectiv goale, continuand cu detalii asupra conducatorului auto, proprietarului camionului sau alti factori implicati si terminand cu detalii referitoare la produsele specifice fiecarui proces in parte.
De asemenea, in functie de configuratia aleasa a sistemului de control acces, sunt disponibile inregistrari ale momentului cantaririi sau scheme complexe cu durata stationarii camioanelor in institutie, fiind astfel excluse tentativele de fraudare a procesului de preluare a greutatii.

O serie de dispozitive pot face parte dintr-un asamblu menit sa controleze accesul fizic al camioanelor pe sistemul de cantarire, dintre acestea amintind: senzorii de pozitionare, bariere de acces, semafoare, camere video de supervizare, si nu in ultimul rand “ochii” sistemelor de control acces reprezentati de dispozitivele sau subsistemele de identificare a camioanelor.

Daca dispozitivele de control fizic al accesului sunt unele de foarte buna calitate dar totusi de generatie frecvent intalnita in diverse aplicatii commune, SISTEMELE DE IDENTIFICARE produse de Philro Industrial sunt cu totul in afara oricarei comparatii cu cele oferite pe piata locala.
In functie de natura aplicatiei care functioneaza in cadrul sistemului de control acces complet automat, putem recomanda trei tipuri de sisteme de identificare.
1- Recunoasterea automata a numarului de inmatriculare prin analiza video  ANPR (Automatic Number Plate Recognition)
2 – Sistemul de identificare cu tag-uri RFID (Radio Frequency IDentification)
3 – Sistemul de identificare cu telefonul mobil si cu generare de E-ticket prin sms

Despre fiecare dintre aceste sisteme de identificare va invitam sa aflati detalii in paginile dedicate, sau sa ne solicitati discutii directe privind posibilitatea de implementare adecvata necesitatii dvs de uz.

De asemenea, puteti urmari pe siteul nostru scurte prezentari video ale sistemelor de control acces, aici:
http://phl.ro/sistem-de-control-acces-rutier/   sau http://phl.ro/cantar-rutier-automat-conditii-extreme-sierra-leone/

control acces ANPR cantar auto Philro Industrial