Integrare ERP

Cantare auto Philro IndustrialPhilro Industrial poate integra programele de operare gestiune si control ale sistemelor de cantarire in orice sistem ERP, astfel facilitand compilarea tuturor informatiilor generate de software-ul de cantarire in platforma unica a organizatiei folosita de beneficiar si asigurand transparenta datelor, asigurandu-se accesul la orice tip de informatie utila in desfasurarea activitatii.

Aceste integrari sunt programe modulare, fiecare arie de activitate a beneficiarului fiind acoperita de catre o aplicatie specifica. Ele functioneaza integrat utilizand o baza de date comuna, sau pot functiona independent. Putem enumera cateva categorii de exemple de module care pot servi la gestionarea cu eficienta a unei companii:

 • Productie – planificarea si urmarirea productiei
  Gestiune
  – evidenta stocurilor, a furnizorilor, a platilor si incasarilor 
  CRM
  – managementul relatiilor cu clientii 
  BI
  – rapoarte, analize, prognoze 
  Contabilitate
  – evidenta financiar contabila 
  Salarii
  – calculul salariilor si managementul informatiilor referitoare la personal 
  Imobilizari
  – evidenta mijloacelor fixe si calculul amortizarii acestora

Astfel de implementari pot fi facute cu Sisteme de planificare a resurselor intreprinderii  precum SAP, JD Edwards, Charisma, SAMM , WinMentor, Siveco, Navision, sisteme ERP in care compania noastra are diverse experiente executand integrari la o serie de clienti notabili.

De asemenea Philro Industrial poate integra sistemele software de cantarire si in programe dezvoltate pe baza unor sisteme de baze de date ca SQL Server, Oracle, IBM. Se pot face integrari in sisteme LAN prin tehnologii de retea traditionale cilent/server si integrari via internet prin tehnologii ca WebServices si programe ca WebMethods sau altele.

Integrarile software pot face ca activitatile dvs sa fie executate intr-un mod mai rapid si mai sigur prin intermediul unei interfete usor de accesat dar si a mecanismelor incorporate pentru planificarea activitatilor si pentru functionalitatea si controlul fluxului de lucru. Informatia va fi prezentata intr-un format gata de utilizat, conform necesitatilor personalului care utilizeaza aplicatia.  Aceste integrari se pot baza fie pe trimiterea informatiei de la sistemele de cantarire catre sistemele ERP prin coduri ERP pentru produse, furnizori, clienti etc, sau prin trimiterea informatiilor necomerciale (numar masina, cantitate de incarcat) din ERP catre programul de cantarire acestea fiind folosite pentru cantarire sau incarcare si intoarcerea rezultatelor in ERP pentru emitere documente.
De asemenea integram sistemele noastre cu sisteme industriale complexe bazate pe OPC servere combinate cu baze de date SQL Server sau Oracle pentru monitorizare parametrii industriali ca: nivele, presiuni, temperaturi.
Se pot dezvolta si programe pentru controlul acestor date-parametru.

Sistemele noastre sunt pregatite sa raspunda tuturor cerintelor dvs.

Integrarile pot fi combinate in sisteme complexe care presupun atat automatizari industriale cat si interactiuni cu sisteme ERP.

Printre clientii care au beneficiat de diverse structuri software integrate amintim: Lafarge, Holcim, Andami, Ciment Fieni, Butan Gas , Alas, Petrom, Rompetrol, Petromar, Petromidia.