Cântar auto axa-cu-axa Sartorius

SISTEM DE CANTARIRE STATICA – AXA cu AXA
PENTRU VEHICULE RUTIERE
ECHIPAMENTE SARTORIUS – GERMANIA

Cantarul auto axa cu axa masoara greutatea pe fiecare axa si greutatea totala a unui vehicul rutier.

cantar auto axa cu axa

Toate echipamentele folosite sunt produse Sartorius (Philips Wagetechnik) –  fabricate in Germania.

              Este un sistem de cantarire auto care se instaleaza la cota 0 (zero) a caii de rulare.
Sistemul  se livreaza asamblat intr-o fundatie prefabricata care urmeaza sa fie incastrata in  betonul aferent unui segment rutier.
Platforma de cantarire auto cu dimensiunile de 0,7 x 3m, este plasata transversal pe calea de rulare si inglobata in aceasta.

cantar auto axa cu axa
Platforma cantarului auto se sprijina pe patru celule de sarcina montate in kit-uri speciale din otel tratat care beneficiaza de un sistem de auto-aliniere, sistem ce le mentine in pozitie perfect verticala.
Erorile generate de sarcini mari si de lunga durata sunt extrem de reduse; celulele folosite rezista la o suprasarcina repetitiva de 200% iar suprasarcina de defectare este de 500% din capacitatea lor nominala; au foarte buna stabilitate termica. Sistemul auto de cantarire prezinta imunitate la descarcari electrice, rigiditate sporita, stabilitate si fiabilitate ridicate, cheltuieli de intretinere extrem de reduse.

Solicitati detalii unui reprezentant PHILRO INDUSTRIAL!

cantar auto axa cu axa wireless

Sistemul software de operare, gestiune si control al cantaririlor oferit de PHILRO INDUSTRIAL este in conformitate cu legislatia in domeniu.

              Pentru toate sistemele de cantarire produse si instalate de Philro Industrial, este inclusă în standard conexiunea ETHERNET (+ Wireless la cerere) a indicatorului la sistemul informatic.

              Philro Industrial asigura toate operatiile de transport, montaj, calibrare, punere in functiune, verificare metrologica, eliberarea Declaratiei de Conformitate in acord cu HG617/2003. Nu este solicitat nici un fel de sprijin cu materiale sau forta de munca din partea beneficiarului. Montajul unui sistem de cantarire auto este executat în 8 ore (o zi normala de lucru). De asemenea, pentru lucrarile de executie a fundatiei in regie proprie ale clientilor, compania noastra poate asigura asistenta tehnica pe santier sau consultatii de cate ori se considera necesar.

Sistemele de cantarire auto produse de Philro Industrial sunt livrate la cheie, sau in oricare alta varianta acceptata de comun acord cu beneficiarul.

                Philro Industrial are in proprietate 62 de tone de greutati etalon si un camion Volvo prevazut cu macara HIAB si vagonet CF, special destinat calibrarii si verificarii metrologice a sistemelor de cantarire auto şi  CF, dovedind si in acest fel profesionalism in productia de astfel de sisteme.

 PHILRO INDUSTRIAL are implementate si certificate sistemele de management al calitătii si de management de mediu tip ISO