Cântar auto tip U

CANTAR  AUTO – Tip U

cantar auto U

               Cantarul auto Model U are o estetica deosebita si reprezinta etalonul cantarelor rutiere din Romania.
Datorita designului proiectat, cantarul are calea de rulare la doar 28 cm deasupra solului, ceea ce permite rampe mai scurte, de numai 3m. Se instaleaza suprateran iar avantajele datorate tehnologiei constructive il recomanda pentru toate locatiile cu spatii mici de manevra.
La fel ca si cantarul auto model FLAT, are structura de rezistenta capabila sa suporte 120t, ceea ce elimina neplacerile cauzate de camioanele cu 4 axe, scurte si foarte grele, care pot veni la cantarire extrem de incarcate, se pot incadra pe o singura semiplatforma si uneori, din graba, pot patrunde chiar doua in acelasi timp pe cantar.  Este foarte rezistent, usor de intretinut si sigur in exploatare.
Acest model de cantar auto se instaleaza numai suprateran. Termenul de punere in opera al acestui sistem necesita un timp foarte scurt datorita modulelor din beton armat fabricate de compania noastra.

           Producem cele mai moderne si mai fiabile cantare rutiere din Romania! Cele doua game standard au dimensiuni si capacitati diversificate. Echipamentele sunt fabricate de Sartorius Intec GmbH Germania. Comunicarea si transferul datelor catre PC se face in mod Ethernet TCP | IP sau Wireless. Toate cantarele auto marca Philro Industrial pot fi integrate în orice sistem de tip Business Intelligence (BI), reţea informatică, programe de tip CRM si control acces.

Solicitati detalii unui reprezentant PHILRO INDUSTRIAL!

              Fundatia poate fi construita si de beneficiar, in regie proprie, dar pentru operativitate, Philro Industrial ofera solutii complete de realizare a acestor fundatii prin echipe proprii. Platformele de cantarire si modulele din beton armat necesare fundatiei sunt realizate industrial, in propria noastra fabrica din Romania. Aceste structuri betonate sunt calitativ net superioare oricarei solutii de realizare in alte conditii.

             Platforma de cantarire a sistemului este formata din patru module din beton armat, avantaj incontestabil in raport cu structurile metalice: rigiditate (sageata mai mica de 1:800), stabilitate si fiabilitate ridicate, imunitate la descarcari electrice, cheltuieli de intretinere foarte reduse, eliminarea erorilor de cantarire generate de dilatari.
Cantarele noastre se remarca printr-o fiabilitate deosebita gratie echipamentelor electronice folosite, produse de Sartorius Intec GmbH la Hamburg in Germania si a structurilor de rezistenta din beton armat produse in fabrica noastra din Romania.Caracteristici generale standard - cantare auto marca Philro Industrial model "U"Toate sistemele de cantarire produse si instalate de Philro Industrial au inclusa in standard conexiunea ETHERNET (+ conexiune Wireless la cerere) a indicatorului cantarului auto la sistemul informatic al beneficiarului.

Ethernet IP Wireless - cantare auto marca Philro IndustrialSistemul de operare gestiune si control oferit de Philro Industrial, inregistreaza, prelucreaza, tipareste si poate transmite in orice reţea informatica o baza de date ce include toate datele cantaririi. La cerere putem produce software dedicat si personalizat ce poate genera informatia in scopul de a fi preluata si prelucrata de orice sistem de management existent, in formatul dorit de acesta sau dupa necesitatile si indicatiile beneficiarului.

Sistemul software de operare, gestiune si control al cantaririlor oferit de PHILRO INDUSTRIAL este in conformitate cu legislatia in domeniu.

              PHILRO INDUSTRIAL produce sisteme de cantarire in care sunt integrate aplicatii ce pot sa determine in mod automat numarul de inmatriculare al vehiculului atunci cand acesta intra pe platforma de cantarire. In plus, sistemul software asigura si o fereastra in care este afisata in timp real imaginea transmisa de camera video, fiind asigurata si o supraveghere permanenta a platformei de cantarire.
Producem sisteme de cantarire complet automatizate si securizate, avand la baza implementarea si integrarea tehnologiilor de sisteme ANPR, Tag RFID, ID Card,  GSM, Ethernet si Wireless, acest lucru facand posibila cantarirea 24 ore pe zi, 7 zile din 7, 365 zile pe an, fara a fi necesara prezenta unui operator.
Livram sisteme de cantarire la cheie, sau in oricare alta varianta acceptata de comun acord cu beneficiarul.

CANTAR AUTO – Tip U

Cantar auto marca Philro Industrial - model U

Cantar auto marca Philro Industrial – model U