CÂNTARELE AUTO PHILRO INDUSTRIAL – cele mai fiabile din România!

Divizia Sartorius Intec din Germania este parte a grupului japonez Minebea Group si reprezinta un furnizor premium cu operare la nivel global de echipamente industriale de cântărire și de control.

Solutiile oferite de compania noastra sunt bazate pe echipamentele Sartorius iar acestea corespund tuturor standardelor si celor mai pretentioase solicitari in conditii de precizie si fiabilitate de lunga durata, astfel incat pot fi implementate si utilizate pe tot parcursul procesului de fabricație, management si logistica al produselor dvs, de la inspecția de intrare bunuri sau materie prima pentru producție, depozitare, stocuri, controlul calității și logistică finală.

Portofoliul de echipamente utilizat si aplicatiile de cântărire industriala acoperă procesele de măsurare și control de înaltă calitate.

Programul software de operare si control al sistemelor de cantarire poate face exporturi si integrari cu alte programe de management, putand fi integrat în orice sistem informatic de noi tehnologii. Poate fi accesat securizat prin reteaua interna de date a utilizatorului sistemului de cantarire, sau din Internet utilizand orice device (PC, Smartphone sau tableta) cu operare sub orice SO (Windows; IOS Apple; Android; Linux, Ubuntu etc).

PHILRO Industrial alaturi de partenerii sai, cei mai importanti furnizori de echipamente industriale de cântărire și de control din lume, este lider absolut in productia de cantare feroviare din Romania si cel mai mare producator de cantare rutiere din tara.

Calitatea şi caracteristicile tehnice ale echipamentelor germane folosite, asociate  cu profesionalismul echipelor de instalare situează toate sistemele noastre de cântărire în clasa Premium.

In paginile acestui site va prezentam caracteristici ale sistemelor de cantare auto pe care le producem.

Ne bucuram si va multumim anticipat pentru interesul aratat companiei noastre!

CANTAR AUTO model U

CANTAR AUTO model U – Philro Industrial

 

CANTAR AUTO model FLAT - Philro Industrial

CANTAR AUTO model FLAT – Philro Industrial

 

  •  pentru CANTARE FEROVIARE gasiti ofertele Philro Industrial aici